Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Hori, ma panenko.1967.DVDRip(CZ) 60fps = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Hori, ma panenko.1967.DVDRip(CZ) 60fps = CSFD 85% Názov:Hori, ma panenko.1967.DVDRip(CZ) 60fps = CSFD 85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-12-30 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Komedie
    Československo / Itálie, 1967, 71 minRežie: Miloš FormanScénář: Miloš FormanJaroslav PapoušekIvan PasserKamera: Miroslav OndříčekHudba: Karel MarešHrají: Jan VostrčilJosef ŠebánekLadislav AdamVratislav ČermákFrantišek DebelkaVáclav NovotnýFrantišek PaskaFrantišek Reinstein, (více)Produkce: Carlo PontiStřih: Miroslav HájekZvuk: Adolf BöhmScénografie: Karel ČernýMasky: Rudolf Hammer, Marie Machová

    Obsah:V malé podkrkonošské obci se koná tradiční hasičský ples, během nějž má být bývalému předsedovi Aloisi Vránovi předán čestný dar za padesátiletou činnost v podobě pozlacené požárnické sekyrky, uložené ve zvláštní kazetě. Jenže ten večer se nic nedaří. Ještě ples nezačne a už člen výboru zjistí, že někdo z tomboly ukradl dort. Obviní z krádeže dalšího člena výboru Oldu, který s kamarádem Karlem opaluje okraje velkého obrazu s požárnickou tematikou. Vinou sporu obraz shoří. A zatímco se ples dostává do obrátek, zjišťuje Josef, který měl tombolu hlídat, že zmizely láhev koňaku a velká tlačenka. Obdobně problematické je vybrat dívky, které by se měly zúčastnit vyhlášení královny krásy. Nejenže se nemohou rozhodnout, ale ještě jim do toho stále někdo mluví. Když jsou konečně kandidátky vybrány a má dojít k volbě, dívky se zastydí a schovají se na dámských toaletách. V tu chvíli vypukne v obci požár. Hasiči běží hasit, ostatní běží okounět, a než se všichni vrátí do sálu, tombola je rozkradena. Pokus promluvit zlodějům do duše dopadne stejně katastrofálně jako finta se zhasnutým světlem, které má dát zlodějům šanci vrátit ukradené věci. A děda Vrána stále čeká na slavnostní předání čestného daru. (TV Nova)


    CSFD:https://www.csfd.cz/film/2975-hori-ma-panenko/prehled/




       
       

     













    pohee, Vili33, Jano23, Hebrejec, olda, majercik, Dusan2366,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.330 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:41
    sql

    TOPlist